"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçilmişleri atanmışlar işten çıkarıyor

20 Ekim 2021, Çarşamba 17:30
SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, muhtarların uzun yıllardan beri süregelen sıkıntılarını Meclis gündemine taşıyarak, “Seçimle iş başına gelen köy ve mahalle muhtarlarının görevlerine son verilmesi atanmışlar tarafından yapılmaktadır” dedi.

Karaduman İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından cevaplandırılması istemiyle Meclis Başkanlığı’na sunduğu önergesinde şu soruları yöneltti: “Bakanlığınız döneminde şu ana kadar kaç muhtar görevden alınmıştır, alınma nedenleri nelerdir? Muhtarlarımıza yer ve diğer ihtiyaçlarla ilgili yardımcı olan belediyeler var mıdır, varsa hangileridir? Bu belediyelerimiz hangi yardımlarda bulunmuşlardır? Muhtarlığın kurumsallaşması için şu ana kadar hangi çalışmaları yaptınız? Belediye Birliği gibi muhtar oluşumu kurmayı düşünüyor musunuz? Muhtarlar Birliği hakkında politikanız, düşünceniz nedir?”

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 1923
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı