"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’de “muhtaç emekli” krizi

02 Şubat 2024, Cuma 20:48
AKP’nin İstanbul seçim kampanyasında açıkladığı emeklilere 2 bin 500 liralık destek soruna sebep oldu.

Kampanyada ‘muhtaç durumda olan emeklilerimize destek’ diye yapılan açıklamaya Çalışma Bakanlığı’nın tepki gösterdiği öğrenildi. Bu ifade parti içinde, ‘emeklilere muhtaç duruma düşecek kadar maaş veren hükümet’ anlamına geldiği itirazlarına sebep oldu. Bu arada, hükümetin, seçim kampanyasında bu kez emeklilere bayramlarda verilen 2 bin liralık ikramiyenin 5 bin liraya çıkartılacağını açıklayacağı ileri sürüldü.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1389
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • cumaali akbudak

    3.2.2024 17:49:36

    Birinci derecedeki polise.hemşireye.ögretmene.imama.uzman çavuşa.uzman erbaşa uzman memura verien 3600 ek gösterge BİRİNCİ derecedeki diğer memurlara verilmedi . Cumhurbaşkanız ve .Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge sözü verdiler verilen söz hala yerine gelmedi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı