"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar, bütün zamanların en yüksek seviyesinde

24 Eylül 2021, Cuma 17:00
Merkez Bankası’nın önceki gün aldığı 1 puanlık faiz indiriminin ardından tarihî rekor kırarak 8,8021 seviyesini gören dolar, dün sabah 8,8536 ile bütün zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Euro da 10,3928 seviyesinde işlem görüyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politika Kurulu’nun önceki gün yaptığı toplantıda 100 baz puanlık faiz indiriminin ardından yukarı yönlü hareket eden dolar ve eurodaki artış dün de sürüyor. Önceki gün, faiz indirimi kararının ardından 8,65 düzeyindeki dolar kısa sürede yüzde 1’in üzerinde yükselişle 8,80’in üzerini test etti. Serbest piyasada 8,8021 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolar, dün sabah saatlerine yeni bir rekor kırarak tarihî zirvenin de üzerine çıktı. 

Dolar, 8,8536 seviyesini test etti. Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararının ardından önceki gün 10,33 gören euro dün sabah saatlerinde 10,3928 seviyesine çıktı.

İstanbul - anka

Okunma Sayısı: 1658
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı