"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Güney Kore’de okullar yeniden kapandı

29 Mayıs 2020, Cuma 16:50
Güney Kore’de son 2 günde yeni corona virüs vakalarının artmasının ardından, 200’den fazla okulda eğitime yeniden ara verildi.

BBC’deki habere göre ülkede önceki gün 79, dün de 56 yeni vaka tespit edildi. Bunlar son 2 aydaki en yüksek yeni vaka sayıları. Vakaların Bucheon bölgesindeki bir dağıtım merkeziyle bağlantılı olduğu ve nüfusun yoğun olduğu bir bölge olması nedeniyle endişe oluşturduğu belirtiliyor. Seoul’un batısındaki Bucheon’da, ülkenin en büyük e-ticaret şirketi Coupang’ın dağıtım merkezi bulunuyor ve şirket corona virüs önlemlerini tam olarak uygulamamakla eleştiriliyor. Bazı çalışanlarda virüs tespit edilmesinin ardından şirket binlerce çalışanına test yapıyor. Virüsün çalışanlardan çocuklarına geçip okullarda yayılmasından ednişe ediliyor. Ancak yeni vakalardaki artış, böldekeri 251 okulun yeniden kapanmasına neden oldu.

Okunma Sayısı: 886
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı