"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İkinci elde artış devam etti

31 Mayıs 2020, Pazar 17:06
İkinci el otomobil sektöründe Mayıs, Nisan’dan daha iyi geçti. ikinciyeni.com, ikinci el otomobil ve hafif ticarî araçların gerçek satış fiyatları üzerinden nisan ve mayıs analizlerini paylaştı.

İkinci elde en çok satan ilk 20 araç

Buna göre, ikinci el araç fiyatları mayıs ayında yüzde 8,36 artış gösterdi. ikinciyeni.com’un hazırladığı analize göre Covid-19 salgınının etkisiyle Mart’ta düşme eğiliminde olan ikinci el otomobil ve hafif ticarî araç fiyatları Nisan’ın ardından Mayıs ayında da yükseldi.

İkinci el otomobil fiyatları mayıs ayında % 8.36 artış gösterdi. Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, bu artışın temel nedeninin salgın dolayısıyla kişilerin kendilerini daha izole ettiği ulaşım alternatiflerinin tercih edilmesinden kaynaklandığını belirtirken, “Nisan ayına göre mayıs ayında daha güçlü seyreden ikinci el araç alım talebi, sıfır araç fiyatlarında kurlardan kaynaklı yaşanan fiyat artışı ile birleşince Mayıs ayında daha önceden de paylaştığımız fiyat artışlarının yaşanmasını sağladı. Talepteki toparlanmanın Haziranda da devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Okunma Sayısı: 1016
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı