"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2019’dan ümitliyim

04 Mart 2019, Pazartesi
KIA Genel Müdürü Can Ağyel, sektörde krizin yaşandığı, pazar tahmininin 230 bin ile 360 bin arasında olduğu bir vetirede, “Aileyi tamamladık, 2019’dan çok ümitliyim” dedi.

Türkiye’de Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren KIA Genel Müdürü Can Ağyel, “Yenilenen KIA Sportage 1.6 litre dizel otomatik ile SUV pazarında tekrar iddialıyız. 2019 yılında KIA Sportage dışında satışa sunacağımız yeni ürünlerimizle pazar payımızı yüzde 30’dan fazla arttırmayı hedefliyoruz” dedi. 

Makyajlanan yeni KIA Sportage’ın 1.6 litre dizel otomatik versiyonunun tanıtımı Antakya’da gerçekleştirilen C-SUV segmentinin iddialı oyuncularından olan yeni KIA Sportage, dizel motoru ve otomatik şanzıman seçeneğiyle otomobil severlerin beğenisine sunuldu. KIA’nın global pazarda en çok satan modeli olan Sportage’ın yenilenen yüzü ve Türkiye’de satışa sunulmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan KIA Genel Müdürü Can Ağyel, sektörde krizin yaşandığı, pazar tahmininin 230 bin ile 360 bin arasında olduğu bir vetirede, “Aileyi tamamladık, 2019’dan çok ümitliyim” dedi. Ağyel, bölge olarak Batı Avrupa’ya dahil olduklarını ve ürün konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını belirterek, “Pazar 250 bin olursa da 500 bin olursa da araç temininde sıkıntı yaşamayacağız. Bu yüzden Batı Avrupa içinde daha iyi rakamları yakalayacağız” diye konuştu.

SIÇRAMA YAPARIZ

Ağyel, sektörün 2019 yılında da daralma eğiliminde olsa da her türlü tedbiri aldıklarına dikkat çekerek, “Şubat ayındaki gibi satarsak sıçrama yaparız. Sınıfının en kalitelisiyiz ve her açıdan rekabetçiyiz. Pazar payı hedefimiz yüzde 2 ve filoyu da halledersek yüzde 3 oluruz. 2018 krizinin etkisiyle bayi kaybı da yaşamadık.Bu yüzden 2019’dan çok ümitliyim” ifadelerini kullandı.

Elektrikli NİRO da geliyor

2018 yılının sonunda KIA Stonic ve premium segmente yönelik KIA Stinger’ı pazara sunduklarını belirten Ağyel, “2019 yılında ise ana motivasyonumuz Sportage olacak. Bununla birlikte, Mart ayının ikinci yarısında KIA Ceed HB modeli gelecek. İkinci çeyrekte Proceed ve Ceed SW modellerimizi, yılın ikinci yarısında ise yeni Cerato 1.6 litre dizel otomatiği Türkiye’de satışa sunacağız. Ayrıca 455 km menzilli elektrikli Niro’yu 2019 sonunda Türkiye’ye getirmek istiyorum” diye konuştu.

RECEP BOZDAĞ - ANTAKYA

Etiketler: test sürüşü
Okunma Sayısı: 2319
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı