"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eğer ateistse yine kutsal değerlerime saygı duyacak

16 Ocak 2015, Cuma 16:47
Erdoğan, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve konfederasyon üyelerini Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki kabulünde yaptığı konuşmada, Charlie Hebdo dergisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Müslümanların Hazreti Muhammed(asm) 'e gösterdikleri saygıyı, sevgiyi tüm peygamberlere gösterdiğine dikkat çeken Erdoğan, herkesten de aynı saygıyı, sevgiyi beklediklerini dile getiren Recep Tayyip Erdoğan, şöyle devam etti:

"(Efendim onlar ateist)... Ateist de olabilir. Eğer ateistse yine benim kutsalıma, benim kutsal değerlerime saygı duyacak. Eğer duymuyorsa bu toplumu tahrik anlamına gelir ki bunun da yasalarda yeri vardır çünkü tahrik de bir suçtur. Bunların yaptığı nefret oluşturmaktır, ırkçılıktır. Biz buna da asla yer vermiyoruz. Dergiye yapılan saldırı için ortaya konan tavır, binlerce masum çocuğun, yüz binlerce masum insanın acımasızca katli karşısında maalesef gösterilmedi, göstermediler. Gazze'de 14'ü gazeteci, 521'e çocuk,  283'ü kadın 2 bini aşkın kişiyi katlederken İsrail yönetimini görmezden gelenler, Fransa'daki 12 kayıp için tüm dünyayı ayağa kaldırıyor. Bunu niye düşünmüyoruz, niye konuşmuyoruz? Ellerinde, sahilde oynayan çocukların kanı olanların, kimyasal silahlarla öldürülmüş binlerce masumun kanı olanların, her gün kendi halkına karşı devlet terörü estirenlerin, terörü kınaması, teröre karşı saf tutması sadece pişkinliktir. Burada bir samimiyetsizlik var. Suriye'de yüz binler katlediliyor, kılları kıpırdamayanların 12 kişinin ölümü karşısında birden vicdan ağıtları yakması bize inandırıcı gelmiyor." (AA)

Okunma Sayısı: 1361
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    17.1.2015 03:57:51

    MÜSLÜMANIN MÜSLÜMANA SAYGIDA YANLIŞ YAPTIĞI DÜNYADAYIZ.RİSALEİ NURLARI ÇİRKİN SİYASETE ALET EDENLERİN OLDUĞU AHİR ZAMANDAYIZ.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı