"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eryazğan: Bakanlık kamuoyunu yanıltıyor

02 Eylül 2021, Perşembe 16:00
Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu 2. Başkanı Hacı Yusuf Eryazğan, Sağlık Bakanlığı’nın aile hekimleri için 3 bin TL, aile sağlığı çalışanları için ise 1.500 TL aşı ek ödemesi verileceğini ilân ettiğini ancak bu ödemeyi aile hekimlerinin sadece yüzde 5’inin alabildiğini belirtti.

Eryazğan, “Sağlık Bakanlığı, aile hekimliğiyle ilgili kamuoyunu sürekli yanıltıyor. Bu yanıltıcı haberlerden en önemlisi, aile hekimlerinin ek ödeme aldığıdır. Aile hekimleri 18 ay boyunca sadece 6 ay şartlı ek ödeme almıştır. Bu şartlı ek ödemeyi de aile hekimleri içerisinden sadece yüzde 20’si, son ek ödemeyi de sadece yüzde 5’i alabilmiştir. Aile Hekimleri Federasyonu olarak, aile hekimlerinin haklarını sonuna kadar takip edeceğiz ve bu şekildeki algıların ortadan kaldırılması için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 2700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • hasankale

    3.9.2021 09:17:51

    hayırlı gunler

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı