"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İktidar gidiyor, hata yapmayalım

21 Ekim 2021, Perşembe 18:00
2023 seçimlerine “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” vaadiyle gitmeye hazırlanan muhalefet partilerinin liderleri arasındaki görüşme trafiği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, ittifak ortağı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezinde ziyaretiyle devam etti.

İki liderin görüşmesinde, ilk seçimde mevcut iktidarın “kaybedeceği” tesbiti yapılırken muhalefetin de bu süreçte “hata yapmaması” gerektiği görüşü paylaşıldı. AKP ve MHP’nin yaşadığı kan kaybını, muhalefeti “karıştırmak/ çatıştırmak” üzerinden yavaşlatmaya çalıştığı değerlendirmesi yapılarak, “muhalefette çatlak” algısına neden olacak açıklamalardan kaçınılması gerektiği vurgulandı. BBC Türkçe’nin haberine göre, iki liderin, muhalefet partilerinin, “adaylık tartışması”, “dini hassasiyetler” gibi önemli konularda, iktidar bloğunun eline koz verecek açıklama ve eylemlerden kaçınılması konusunda görüş birliğine vardığı kaydedildi.

Okunma Sayısı: 2341
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa

    22.10.2021 10:59:15

    Adamlar ülkeyi savaşa götürürken destekleyerek mi koz vermemeye çalışıyorlar anlamadım. İz'ansızlık yarışına girdiler herhalde.

  • Hüseyin İlhan

    22.10.2021 08:27:04

    Doğru tesbitler ve dikkatli adımlar atılmalı,sözler söylenmelidir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı