"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mısır fiyatları 5 yılın zirvesini gördü

10 Temmuz 2019, Çarşamba 19:54
Emtia piyasasında mısır, Haziran ayında 5 yılın en yüksek seviyesini gördü.

Emtia piyasasında işlem gören 18 ürünün fiyat hareketlerinden derlenen verilere göre, Haziran ayında emtia grubu araçlarının 15’i kazandırırken 3’ü kaybettirdi. ABD’de faizlerin düşürüleceğine ve doların değer kaybedeceğine yönelik beklentiler Haziran ayında emtia grubu araçlarına pozitif yansıdı. Mısır, Haziran ayında 473 dolarla 5 yılın en yüksek seviyesini gördü. Mısır, en son 30 Haziran 2014 tarihinde 473,50 dolar seviyesine kadar yükselmişti. ABD’de yağmurların ve olumsuz hava şartlarının mısıra zarar verebileceğine yönelik endişeler, mısır fiyatlarının yükselmesine sebep oldu. Mısır fiyatları, ABD’nin orta batı eyaletinde gerçekleşen aşırı yağışlardan destek buldu. Olumsuz hava şartları, mısır ekimini ve ürünün gelişimini engelledi. Aşırı yağışların ABD’de çiftçilerin mısır ekmesini engellemesinin de ileriki aylarda bir sorun oluşturması bekleniyor.

Okunma Sayısı: 1856
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı